Ik zoek werk

Werken voor HorecaTip

Wat we doen


Samen met jou ondersteunen we onze opdrachtgevers op hun events, terrassen, restaurants, kroegen en in hun hotels. Door de allround ervaring die HorecaTip levert, zijn we overal inzetbaar en kom jij op de meest diverse plekken om te werken in de bediening, achter de bar of waar je op dat moment ook maar gewenst bent. Jij maakt het team compleet!

Goede opdrachtgevers voor goede collega’s


HorecaTip is ontstaan vanaf de werkvloer, we weten als geen ander hoe is het is om voor verschillende opdrachtgevers op allerlei locaties aan het werk te zijn.

Wat voor ons heilig is, is de connectie met de opdrachtgever en je welkom voelen wanneer je als ondersteuning aankomt bij een bedrijf of op een event.

 

Om dit te waarborgen zorgen wij dat we goede collega’s om ons heen verzamelen maar dus ook goede opdrachtgevers, zo word jij warm onthaald als je aankomt, en zijn onze opdrachtgever een sterke kracht rijker wanneer je er bent! Win Win!

Wat doe jij


Jij geeft aan onze planning door wanneer je kan en wilt werken, heb je een feestje of geen zin, dan geef je simpelweg door dat je de betreffende dag niet kan werken. No hard feelings!

 

Geef je aan dat je kan werken, plannen wij je in bij een van onze opdrachtgevers waar jij een graag geziene collega bent/wordt. Wanneer je hebt aangegeven dat je kan werken en je ingepland bent, dan gaan wij er van uit dat je er zal zijn, want een afspraak is een afspraak!

Wie ben jij

Punctueel


Zelfstandig


Verzorgd


Enthousiast


Neemt initiatief


Open mindset


Hard work pays off!


Omdat je hard werkt op de momenten die jij kiest, willen we jou daarvoor ook een goed salaris geven. Zo weet je ook dat al dat harde werken het waard is! We laten je graag weten wat jij gaat verdienen in een persoonlijk gesprek

Overtuigd?!